“De Japanners hebben een simpele filosofie: mensen samenbrengen met eten. Op een mooie zomeravond genieten van gezelligheid met familie en vrienden rond een traditionele Japanse grill. De tafel vol met heerlijk eten om te grillen, een avondvullend programma waarbij gasten van een zomergourmet kunnen genieten. De Shichirin, gemaakt van keramiek met quartz en cordieriet, gebakken op hoge temperaturen, is een echte krachtpatser. Dankzij de geglazuurde buitenkant is de grill makkelijk schoon te maken. Het apparaat is alleen buiten te gebruiken met briketten, zelf-ontbrandende briketten of houtskool. Japanners zweren bij binchotan houtskool, het zwarte goud van Japan dat zorgt voor extreem hoge temperaturen, tot wel 900+ graden.
– Yakiniku Shichirin houtskoolbarbecue rechthoek medium
– Draagbaar onderstel
– Inclusief bamboe onderzetter
– Roestvrijstalen rooster van 40 x 20 cm
– Geschikt voor maximaal 6 personen
Met de Yakiniku is iedereen een meestergriller! Geen hoge vlammen en stinkende rookpluimen meer, enkel de heerlijke aroma’s van perfect gegrild vlees en vis. Yakiniku maakt grillerige dromen waar: vlees, vis, pizza, brood en zelfs desserts worden moeiteloos bereid. Dankzij de Woodchipper krijgt alles die heerlijke rokerige smaak. Van gegrilde ananas tot sappige spare ribs, de Yakiniku is perfect voor elke culinaire creatie. Geniet van de perfecte garing, of het nu gaat om pulled pork of sappige ribs, met de Yakiniku is het een fluitje van een cent.”


Beoordelingen
Clear filtersEr zijn nog geen beoordelingen.