Deze Valhal Outdoor pan is een skillet, maar wat is een skillet eigenlijk? Een skillet is een koekenpan gemaakt van gietijzer, met twee handvatten of één handvat en een steel. Dankzij het gietijzer kan een skillet zeer hoge temperaturen bereiken en warmte goed vasthouden. Omdat een skillet geen antiaanbaklaag heeft, komen er tijdens het bakken geen schadelijke stoffen vrij. Het is geen verrassing dat veel professionele koks voor een gietijzeren koekenpan kiezen. Gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, zodat je de pan zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Deze pan is een compacte skillet met een diameter van 30 cm en twee handvatten, wat handiger kan zijn dan een skillet met een lange steel. Bij gebruik op de barbecue of in de oven houd je meer ruimte over voor andere gerechten. De handige schenktuiten maken het eenvoudig om sauzen of kookvocht uit te schenken. Gietijzer wordt met de tijd alleen maar mooier en beter. Door je gietijzeren skillet goed te gebruiken en te onderhouden, heb je een pan voor het leven. Je kunt gietijzeren pannen steeds opnieuw inbranden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Alle gietijzeren producten van Valhal Outdoor zijn al een keer ingebrand in de fabriek met natuurlijke olie, dus je kunt meteen aan de slag. Voor optimale bakresultaten raden we aan om het gietijzer nog een paar keer zelf in te branden. Tip: Valhal Outdoor wax is speciaal ontworpen voor het onderhouden en inbranden van gietijzer.
Deze Valhal Outdoor pan is een skillet, maar wat is een skillet eigenlijk? Een skillet is een koekenpan gemaakt van gietijzer, met twee handvatten of één handvat en een steel. Dankzij het gietijzer kan een skillet zeer hoge temperaturen bereiken en warmte goed vasthouden. Omdat een skillet geen antiaanbaklaag heeft, komen er tijdens het bakken geen schadelijke stoffen vrij. Het is geen verrassing dat veel professionele koks voor een gietijzeren koekenpan kiezen. Gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, zodat je de pan zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Deze pan is een compacte skillet met een diameter van 30 cm en twee handvatten, wat handiger kan zijn dan een skillet met een lange steel. Bij gebruik op de barbecue of in de oven houd je meer ruimte over voor andere gerechten. De handige schenktuiten maken het eenvoudig om sauzen of kookvocht uit te schenken. Gietijzer wordt met de tijd alleen maar mooier en beter. Door je gietijzeren skillet goed te gebruiken en te onderhouden, heb je een pan voor het leven. Je kunt gietijzeren pannen steeds opnieuw inbranden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Alle gietijzeren producten van Valhal Outdoor zijn al een keer ingebrand in de fabriek met natuurlijke olie, dus je kunt meteen aan de slag. Voor optimale bakresultaten raden we aan om het gietijzer nog een paar keer zelf in te branden. Tip: Valhal Outdoor wax is speciaal ontworpen voor het onderhouden en inbranden van gietijzer.


Beoordelingen
Clear filtersEr zijn nog geen beoordelingen.